Magyar
  • H-P: 9.00 - 18.00, SZ: ZÁRVA V: ZÁRVA
  • 1133 Budapest, Váci út 88
  • +36 30 222 4222

Bemutatkozás

Átrium Autó – használtautó kereskedés, gépjárművek tartós bérletbe
atrium auto lamborghini

ÁTRIUM AUTÓ – BEMUTATKOZÁS

Az Átrium Autó Budapest üzleti negyedében, a XIII. kerület Váci út 88. szám alatt található igényes autószalonban, közel 500 nm alapterületen kínálja eladó autóit.

Cégünk több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a márkafüggetlen kis-, közép- és nagy értékű, új, újszerű vagy használt gépjárművek értékesítésében. Emellett nem csak eladó autókkal foglalkozunk, de tartós bérletbe is kínálunk elsősorban német rendszámos gépjárműveket.

Válassza ki elképzeléseinek legmegfelelőbb gépjárművét, legyen az személyautó, terepjáró, egyterű, motorkerékpár, tehergépkocsi, pótkocsi vagy busz! Az általunk kínált márkák között megtalálja az Audi, BMW, Mercedes, Toyota különböző modelljeit, továbbá a luxus kategóriába tartozó Ferrari, Lexus, Maserati vagy Porsche stílusos autóit is.

Amennyiben nem találja meg ízlésének és elképzelésének leginkább megfelelő autóját, ne csüggedjen, töltse ki a kapcsolat felvételi űrlapunkat! Ezt követően mi a lehető legrövidebb időn belül megtaláljuk Önnek álmai autóját!

Mi márkakereskedői elfogultság nélkül, mindig az ügyfél igényeihez igazodva segítünk megfelelő autót és pénzügyi konstrukciót találni, amely az Ön összes igényének a legmegfelelőbb!

Járműveinket Európából, Japánból és az Amerikai Egyesült Államokból is rendelkezésére állítjuk. Profilunk elsősorban az új, vagy éven belüli gépjárművek értékesítése, igény szerinti felszereltséggel, sérülésmentesen!

Legfrissebb híreinket, legújabb eladó autóinkat és tartós bérbe vehető gépjárműveinket megtalálja a közösségi média oldalainkon: a Facebookon és az Instagramon is. Legyen követőnk, hogy ne maradjon le újdonságainkról!

atrium_auto_slide

GALÉRIA

FORGALMAZOTT MÁRKÁINK